H.C Andersens Store Lisensparty #172

Vi begynner på nytt igjen etter to år i det ressurssterke kollektivet. Det er bare oss og mikrofonene igjen. Vi tar telefoner fra lyttere, og mye relaterer seg til det å drepe et dyr.

Unnskyld Klipp #12

Et klipp fra arkivet hvor vi dekker det meste som er viktig for Ørjan. Død, humor, barnedød og tro.

H.C Andersens Store Lisensparty #170

Vi får besøk av Torgrim Nyhus, som har fulgt oss i kollektivet fra innsiden i flere måneder. Det blir et forsøk på en oppklarende prat rundt artikkelen han har skrevet om oss. Per Fuggeli er i lokalet, og slår av en kort prat. Og vi får høre en annen fremstilling av kollektivet gjennom KAs intervju med Tor Olaf.

H.C Andersens Store Lisensparty #169

Tor Olaf befinner seg på en gammel oljeplattform utenfor Haugesund, hvor han får lov til å snakke med Wim Kjærgaard. Wim er en del av en gruppe alternative forskere som ønsker å redde verden.

H.C Andersens Store Lisensparty #167

Skremmende ting har skjedd bak kulissene i kollektivet. Vi så ingen andre muligheter enn å podcaste fra ukjent lokasjon. Kulturpersonlighet Snorre Halén er med oss som gjest.

H.C Andersens Store Lisensparty #166

Rikskjendis og blogg-ekstraordinær Gjermund Tommelun er med oss igjen, kort tid etter hans første besøk. Vi diskuterer den særdeles kontroversielle saken som han er aktuell med i media om dagen.

H.C Andersens Store Lisensparty #165

Vi har booket to gjester til denne episoden. Gabriel Knutsen var kripos-informant i tredve år, samtidig som han styrte den kriminelle underverdenen i Arendal fra kokainboomet på 80-tallet og frem til 2007. Erland Serlernes var involvert i tragedien da Sørlandssenteret brant, men har nylig blitt benådet etter å ha blitt påvist med Body Integrety Identity Disorder.

H.C Andersens Store Lisensparty #162

Vi tilbrakte naturligvis valgkvelden i Agderpartiets vake. Men dagen derpå er vi tilbake i itunes med oppsummering, resultater av valgquiz og analyse. Vi får høre reportasjer fra fem utegående reportere, og avslutter med klipp fra Tor Olafs appell til Agderpartiet i går.

H.C Andersens Store Lisensparty #161

Det er snart kommunevalg, og vi tar tempen på lokalpolitikken. Vi ringer Sinnasnekkeren, og diskuterer hvordan å være en vinner. Og vi får endelig besøk av guru og venn Tømrer Tom igjen. 

Klipp #11

Redaksjonen er opptatte med rettssaker, og Tormod har lagd en mix av noe han mener er artig.

H.C Andersens Store Lisensparty #160

Vi tar et etterlengtet oppgjør med den negative pressen i Agder. Vi kommenterer forsiktig slottets manglende tilbakemelding på vår henvendelse. Og vi belyser interne arbeidsoppgaver og timeplan i anarkiet.

H.C Andersens Store Lisensparty #158

Det er noe amper stemning i studio over Ørjans sideprosjekt "Prosjekt Ørjan". Vi tar imot telefoner fra den generelle befolkningen, og får et uønsket møte med vårt gamle nemesis fra VG-tv.

H.C Andersens Store Lisensparty #156

Nok en kveld fra dyreparken. Martin har vært rundt og snakket med folk om Hellas-situasjonen. Ørjan er innom kutoppen. Og vi får besøk av Agder-barnas største helt - Rollo Byflakser.

Fylkesrådmann Oddgeir Mykjåland!

Tro det eller ei, men det skjer. Fylkesrådmann Oddgeir Mykjåland kom til vårt beskjedne studio for en personlig prat. Agders mektigste mann delte velvillig av seg selv. Presenteres reklamefritt i samarbeid med KA!